Activa Service

"Vi vill expandera och starta upp Activa i andra nordiska länder"

Hur ser din bakgrund ut?

Min koppling till städ kom redan vid ung ålder, det var naturligt eftersom mina föräldrar arbetade extra som städare. Jag kommer ihåg att jag ofta fick följa med och städa, bland annat på Naturhistoriska Museet. Senare jobbade jag som scentekniker på Dramaten och mittemot låg det ett café där jag ofta tog en fika. Efter en tid fick jag börja med golvvård i deras lokal – och det blev en bra affär för mig. Där och då tändes något i mig, så jag började dela ut reklam i olika bostadsområden samtidigt som jag erbjöd fönsterputsning. På den vägen är det, jag har varit företagare sedan jag var 18 år och jag har mitt driv att tacka för att det har gått så pass bra.

Hur driver ni ert bolag framåt?

Vi behöver ha kraft att kavla upp ärmarna när det behövs - företaget måste få gå först i alla lägen. Den här branschen är tuff och det är inte alltid lätt att förhålla sig till det. En gång ringde en arg kund upp mig för att mina diskare inte dykt upp till arbetet. Min bror hade precis gått bort. Men jag fick hoppa in som diskare med gråten i halsen. En mycket jobbig erfarenhet. Men samtidigt är det ansvaret vi entreprenörer har. Vi behöver alltid sträva efter att göra kunderna nöjda. Så enkelt är det.


Hur ser framtiden ut för Activa?

Jag tycker att framtiden ser ljus ut. Activa har fina kunder sedan många år tillbaka. Mycket tack vare en hög service, och just hög service är Activas ledord. Det är korta beslutsvägar och snabba puckar varje dag. Vi kommer alltid vilja sträva efter nöjda kunder och behålla de kunder vi har.

Hur kommer arbetet tillsammans med Rebellion att göra skillnad för er?

Rebellion är ett mycket intressant bolag med väldigt trevliga och drivna människor. De har åstadkommit mycket på kort tid. Med deras erfarenhet, driv och kunskap kommer vi tillsammans sätta Activa på kartan. Kanske inte bara i Sverige utan även expandera ut i Norden. Det tycker jag Activa har förtjänat.

Daniel De OliveiraVD, Activa Services


Activa Service

Activa Service i Sverige AB erbjuder helhetslösningar inom företagsservice och har en bred palett av tjänster, främst inom städtjänster.


Activa utför miljöanpassad lokalvård och andra servicetjänster för företag och förvaltningar. Kundregistret innehåller cirka 120 kunder och majoriteten av kunderna är företag som finns i Stockholm och Mälardalen.

Activa har under sina 20 år i branschen byggt upp långsiktiga och stabila relationer med sina kunder.


Alternate
Caption
Fakta
Grundades:2001
Antal anställda:47
Omsättning:2022 — 33 MSEK
Segment:Infrastruktur
Hemsida:activaservice.se