Tjuren Projektpartner ansluter till Rebellion

Måndag — 2022.07.04

Tjuren Projektpartner ansluter till Rebellion

Rebellion förvärvar Tjuren Projektpartner – ett profilerat konsultbolag som erbjuder tjänster inom bland annat projektledning och projektering. Bolaget har det senaste året haft en omsättning på 102 miljoner kronor och en EBITA på 25 miljoner kronor.

Bolaget grundades 2010 och är specialiserade konsulter inom infrastruktur och fastigheter. Huvudkontoret ligger i Stockholm och erbjuder tjänster inom sju huvudområden – projekt/byggledning, projektering, miljöcertifiering, investeringsanalys, fastighetsutveckling, arbetsplatstjänster och förvaltningsstöd. Verksamheten kommer fortsatt att ledas av VD Marcus Majewski.

”Tjuren Projektpartner har byggt upp en otroligt fin verksamhet med ett starkt varumärke som står för kvalitet och engagemang. Ett mycket fint tillskott till gruppen och vår satsning på nischade tekniska konsulter. Vi är stolta över att välkomna bolaget till gruppen. ”, säger Amin Omrani, VD och grundare.

Tjuren Projektpartners grundare Niklas Haglund och Bengt-Erik Brorson kommer fortsatt att vara aktiva i bolaget och även ta plats i styrelsen.

För mer information, vänligen kontakta:

Amin Omrani, VD
Telefon: +46 70 300 42 53
E-post: amin@rebellion.se