Vi välkomnar Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice AB till Rebellion

Tisdag — 2024.01.02

Vi välkomnar Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice AB till Rebellion

Rebellion förvärvar Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice AB – ett bolag som främst utför sotning, brandskyddskontroller, besiktningar av eldstäder samt ventilation i Linköping, Valdemarsvik och Åtvidabergs kommun.

Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice ABgrundades 2008. 2014 tog nuvarande VD, Simon Samulesson, över driften från sin far och under hans ledning har bolaget fortsatt att växa med god lönsamhet. Bolaget har en välfungerande verksamhet och lång erfarenhet av att arbeta med förebyggande åtgärdar kring brandskydd och inomhusmiljö.

”Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice AB är ett strategiskt viktigt förvärv. Sedan tidigare ingår Skorstensfejarna LJ AB i Rebelliongruppen och våra erfarenheter där gör att vi ser positivt på att stärka gruppens erbjudande och närvaro inom den här nischen. Simon har gjort ett fantastiskt jobb med bolaget och vi ser framemot att få in hans driv och kunnande till gruppen. Vi välkomnar alla våra nya kollegor till Rebellionfamiljen och ser fram emot att arbeta utforska nya möjligheter tillsammans”

- Amin Omrani, VD på Rebellion.

Om Rebellion
Rebellion bygger en företagsgrupp inom infrastruktur, industri och handel. Vi gör det med fokus på hög lönsamhet och långsiktigt ägande där vi växer både organiskt och via förvärv. Därför utgörs gruppen av vad vi kallar för lysande bolag. Bolag som har en exceptionell finansiell historik och lönsamhet samt en hållbar affärsmodell.

För mer information, vänligen kontakta:

Amin Omrani, VD
Telefon: +46 70 300 42 53
E-post: amin@rebellion.se