Gruppen

Företagsgruppen

Vi består av bolag som drivs av framstående entreprenörer som många gånger har ägnat stora delar av sina liv åt att bygga upp sin verksamhet. Det har gjorts med ambition, ödmjukhet och övertygelse.

Alternate

ABTOT Mark och Anläggning

ABTOT erbjuder mark- och anläggningstjänster till pri­vata och offentliga kunder i Storstockholm.

Läs mer
Alternate

Börjessons Plåt

Börjessons Plåt & Svets AB (BPS) grundades 1981 och är en legoleverantör med inriktning mot laserskärning, vattenskärning, bockning och efterbearbetning.

Läs mer

E-Tak

E-Tak har arbetat med tak sedan 1985. Bolaget utgår från Norrköping och utför arbeten mestadels i Östergötland men också i resten av Sverige.

Läs mer

MyLift Sweden

MyLift grundades 2009 av entreprenörer med både Sverige och Norge som marknad. De erbjuder produkter och tjänster för allt inom lift och lyft.

Läs mer

Stenstorps Tak

Stenstorps Tak är ett företag med mer än 20 års erfarenhet av arbete på låglutande taksystem. Bolaget gör allt från mindre reparationer till större industritak.

Läs mer

Svenska Schakt & Bergshantering

Svenska Schakt & Bergshantering utför olika former av sprängning och spräckning av stenar och berg samt alla vanligt förekommande typer av markarbeten, som grävning och schaktning.

Läs mer

Activa Service

Activa Service i Sverige AB erbjuder helhetslösningar inom företagsservice och har en bred palett av tjänster, främst inom städtjänster.

Läs mer

Vinslövs Plåtslageri

Vinslövs Plåtslageri AB arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom byggnadsplåtslageri, plåtarbeten och ventilationsarbeten.

Läs mer
Skorstensfejarna

Skorstensfejarna

Skorstensfejarna erbjuder trygga lösningar för brandskydd, som bland annat sotning, statusbesiktningar och rengöring av rökkanaler och fläktar.

Läs mer

Ingemars Maskiner

Ingemars Maskiner grundades av maskinentusiasten Ingemar Hallberg i början av 2000-talet.

Läs mer

Stockholm Betongkonsult

Stockholm Betongkonsult startades 2008. De arbetar med allt inom betong- och betongskador, högt och lågt.

Läs mer

Tjuren Projektpartner

Ett branschledande konsultvaruhus inom bygg och fastighet med gedigen erfarenhet och stort hjärta.

Läs mer

Attunda El & Telecom

Attunda är specialister inom el/telecom, fiberoptik och höjdarbeten. Verksamheten är främst i Mälardalen men utför installationer och servicearbeten i hela Sverige.

Läs mer

Future Conduct

Är ett Berg och anläggningsföretag i Västernorrland. Som utför bergssprängning, anläggning och schaktarbeten.

Läs mer

Karlsvognen

Karlsvognen grundades av Lennart Holm Pedersen 2000. Bolaget har över 630 mobila rast och personalvagnar som de hyr ut till främst företag inom bygg och försäkring.

Läs mer

Vihtan Oy

Vihtan är en finsk, ledande tillverkare av duschmöbler och glasdörrar. Bolaget grundades 2010 och produkterna tillverkas i egen fabrik i Uleåborg i Finland.

Läs mer

Åtvidabergs Sotning & Ventilationsservice AB

Ett bolag som främst utför sotning, brandskyddskontroller, besiktningar av eldstäder samt ventilation i Linköping, Valdemarsvik och Åtvidabergs kommun.

Läs mer